Om mig

Jag heter Marina Nilsson och är en speciell person, jag är unik. Jag tänker verkligen inte som alla andra. Jag står inte för samma saker som alla andra. Alla vill ha kärlek, en partner och en inkomst, det vill jag också men på ett annat sätt. Det är i och för sig ganska jobbigt, man känner sig utanför, det är därför skönt med människor som är någorlunda som mig. Varför ska man vara som alla andra? Det gynnar ingen. Jag tycker inte om rutiner som jag märker att många vill ha. Jag vill ha frihet.

Jag skriver böcker, deckare och kokböcker, vill alltså bli författare, som både är ett fritt och kreativt arbete. Tycker om att skapa saker och ting, som glasfusing och enkaustik konst (måla med strykjärn). Det är då jag trivs som allra bäst.

Jag är singel, men vill gifta mig med någon bra kille som står för samma saker som mig.

Pengar är inte viktigt för mig, varför ska pengar styra mitt liv. Det är väl jag som ska styra mitt liv. Prylar är inte heller så viktigt. Vill inte ha det nyaste av all modernitet. Dessutom är jag ekonomisk, köper ofta kläder på second hand. Skulle vilja ha ett fadderbarn och vara mer miljömedveten.

Tycker om att träna styrketräning, spinning, simma i bland, men är absolut ingen sportfantast. Går ibland på promenader, men är ingen naturmänniska. Har gått friskvårdsutbildning och det trivdes jag med.

Musik är en viktig del i mitt liv, lyssnar mest på hårdrock, men även annan popmusik. Försöker gå på konserter under sommaren.

Däremot är Stockholm min favoritstad, jag vill även flytta dit, när jag får nånstans att bo där. När jag är där vill jag inte hem till denna tråkiga stad som heter Luleå. I Stockholm trivs jag bäst av allt, jag njuter av alla människor, av all  liv och rörelse som finns där.